Poradna PlayStation Plus 12 měsíců CZ

Autor: Mirek | Vloženo: 28.11.2020 000 10:40 | Témata: Poradna PlayStation Plus 12 měsíců CZ

Mirek

Zaplaceni ps plus na jinem profilu ale na jednom PS4

Po prihlaseni na profil “rodina” bylo opakovane vzdy zaplaceno PS PLUS. Na Ps4 kde je uveden stejny uzivatel, email, platebni karta atd.. se ale ted povedlo zaplatit clenstvi ale po prihlaseni na profilu “tata”. Nelze tedy spustit na profilu tata hry jiz zakoupene a zaroven na profilu rodina a ostatnich neni zaplaceno ps plus. Myslel jsem ze by to melo byt jedno kdyz na jednom zarizeni je zaplacen na rok ucet, tak pak je aktivni pro vsechny (rodina, tata, ostatni)....

  • Filip

    Filip

    24. prosince 2020

    Samozřejmě to jedno není. Členství slouží pro ÚČET, ne pro zařízení. Tak to u předplacených služeb chodí prakticky všude. Ono není ani moc logické, aby se služba, kterou si zaplatíte pro sebe, aktivovala u ostatních členů domácnosti, pokud není vysloveně uvedeno, že jde o rodinné členství (když si na mobilu zaplatíte neomezené volání tak jej taky nedostanou všichni lidi v domě ale jen vy samotný)

    Co je možné sdílet jsou zakoupené hry. Účet, který je označený jako primární/hlavní dává téměř automaticky k dispozici všechny své hry ostatním členům/účtům na stejné konzoli. Ale pozor, naopak to samozřejmě neplatí. Hlavní účet "vytvoříte" tím, že u něj v menu vyberete "aktivovat tuto PS4 jako primární".

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.